Δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Τάσου Γαϊτάνη: "Θετικό ισοζύγιο έναρξης νέων επιχειρήσεων στην χώρα μας"

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Τάσος Γαϊτάνης, με αφορμή πρόσφατα δεδομένα, τόνισε πως τα καλά νέα για την Ελληνική Οικονομία συνεχίζονται. Παρά την παγκόσμια ενεργειακή κρίση και την δύσκολη οικονομική συγκυρία, τα στοιχεία του ΓΕΜΗ δείχνουν ότι από την αρχή του έτους έως και σήμερα έχουν ανοίξει 21.690 επιχειρήσεις και αντίστοιχα, έχουν σταματήσει τη δραστηριότητα τους 5.335. Συνεπώς το ισοζύγιο ενάρξεως – παύσης λειτουργίας επιχειρήσεων είναι θετικό και ανέρχεται σε 16.355 επιχειρήσεις. 

Παρά το κλίμα καταστροφολογίας, λαϊκισμού και δημαγωγίας από το ΣΥΡΙΖΑ, τα γεγονότα αποκαλύπτουν πάντα την αλήθεια. Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ακολουθώντας ορθή οικονομική πολιτική, πέτυχε η Ελληνική οικονομία να κινείται πάνω σε στέρεες βάσεις και να προσελκύει επενδύσεις που δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας. Τελικά αυτή η επίδοση δίνει προοπτική στους Έλληνες.

https://dailypost.gr/politiki/gaitanis-sto-dailypost-thetiko-isozygio-enarxis-neon-epicheiriseon-stin-chora-mas/