"Οι πολιτικές της κυβέρνησης στοχεύουν στην ενίσχυση του εισοδήματος των πολιτών"

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Τάσος Γαϊτάνης φιλοξενήθηκε σήμερα στα Parapolitika 90,1 και τους δημοσιογράφους Θανάσης Φουσκίδη και Στέλλα Γκαντώνα.

Αρχικά ο κ. Γαϊτάνης αναφερόμενος στην κριτική της αντιπολίτευσης για ακρίβεια στην αγορά, επισήμανε ότι αθροιστικά όλες οι πολιτικές της κυβέρνησης έχουν βοηθήσει να μειωθεί ο πληθωρισμός κάτω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. «Οι πολιτικές μας είναι ρεαλιστικές και βοηθούν τα εισοδήματα των πολιτών για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν την πληθωριστική κρίση. Μειώσαμε τους φόρους, αυξήσαμε τον κατώτατο μισθό, υπάρχει «το καλάθι του νοικοκυριού», δημιουργήσαμε 300 χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας και επιδοτήσαμε τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ο κ. Γαϊτάνης, ερωτώμενος για το αποτέλεσμα των προσεχών εκλογών, υποστήριξε ότι η Νέα Δημοκρατία μπορεί να ξανακερδίσει, στο δρόμο προς τις εκλογές, το ποσοστό που φαίνεται στις δημοσκοπήσεις πως έχασε εξαιτίας του δυστυχήματος στα Τέμπη. «Έχω καθημερινή επαφή με τους πολίτες και βλέπω ότι ο κόσμος ακούει αυτά που λέμε. Αναγνωρίζει ότι έγιναν πολλά αυτά τα τέσσερα χρόνια, αλλά οι πολίτες έχουν τον πήχη ψηλά και περιμένουν από εμάς να κάνουμε τη νέα 4ετία ακόμα περισσότερα», πρόσθεσε και συμπλήρωσε ότι στο κυβερνών κόμμα έχουν την πείρα να νικήσουν τις παθογένειες του παρελθόντος και αυτό δείχνουν τα αποτελέσματα των όσων έχουν πετύχει αυτή την 4ετια.

Κλείνοντας την παρεμβασή του ο κ. Γαϊτάνης επισήμανε ότι στη Νέα Δημοκρατία στοχεύουν στην επόμενη θητεία στην αύξηση των αποδοχών σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, η οποία όπως εξήγησε, περνά μέσα από τη συνέχιση των επενδύσεων, την ανάπτυξη της οικονομίας και τη μείωση των φόρων. «Αυτή την πολιτική μόνο η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης  μπορεί να την εγγυηθεί», υποστήριξε.