"Ο κ. Τσίπρας είναι ταυτισμένος με τον λαϊκισμό και το ψέμα"

Στη τηλεόραση της ΕΡΤ1 και τους δημοσιογράφους Δημήτρη Κοτταρίδη και Νίνα Κασιμάτη, φιλοξενήθηκε σήμερα ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ κ. Τάσος Γαϊτάνης, ο οποίος σχολίασε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. 

Ο κ. Γαϊτάνης αναφερόμενος στο ζήτημα των υποκλοπών επισήμανε ότι από πουθενά δεν προκύπτει καμία έμμεση ή άμεση σχέση της κυβέρνησης με το κακόβουλο λογισμικό, όπως προσπαθεί να μας πείσει ο κύριος Τσίπρας για να εκμεταλλευτεί πολιτικά την κατάσταση. "Η κυβέρνηση έχει τοποθετηθεί και έχει ξεκαθαρίσει τη θέση της. Οι πολίτες βλέπουν ότι υπάρχουν λίστες χωρίς κανένα στοιχείο οι οποίες δημοσιοποιούνται με στόχο να κατηγορηθεί ο Πρωθυπουργός", τόνισε χαρακτηριστικά.

Υπενθύμισε δε οτι ο κ. Τσίπρας σε πρόσφατη συνέντευξη δεν αρνήθηκε την ύπαρξη κακόβουλων λογισμικών επί των ημερών του. Παράλληλα, ο κ. Γαϊτάνης σημείωσε πως ενώ υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρονται στη σύναψη σύμβασης για το κακόβουλο λογισμικό επί των ημερών ΣΥΡΙΖΑ, από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν δίνουν απαντήσεις σχετικά με το γεγονός αυτό.

"Το θέμα των παρακολουθήσεων είναι μεγάλο ζήτημα για όλη την Ευρώπη. Στη χώρα μας η δικαιοσύνη θα το διερευνήσει και η κυβέρνηση θα φέρει θεσμικές πρωτοβουλίες για μεγαλύτερη θωράκιση όλων αυτών των διαδικασιών", συμπλήρωσε.

Κλείνοντας την παρέμβασή του ο κ. Γαϊτάνης σημείωσε ότι απέναντι στο λαϊκισμό και τα ψέματα του κ. Τσίπρα, η κυβέρνηση παράγει μετρήσιμο έργο και αυτό είναι που πρέπει να αναδειχτεί. Ενδεικτικά υπενθύμισε πως σήμερα η χώρα αναπτύσσεται με το διπλάσιο ρυθμό ανάπτυξης από την υπόλοιπη Ευρώπη, έχει μειωθεί σημαντικά η ανεργία, οι άμεσες ξένες επενδύσεις σημειώνουν ιστορικό ρεκόρ, 30 Αμερικανικά πανεπιστήμια προσφέρουν δωρεάν προπτυχιακά μαθήματα σε Έλληνες φοιτητές, ενώ ξεκινούν και οι εξορύξεις του φυσικού αερίου, μία πολύ μεγάλη σημασίας κίνηση για την πατρίδα μας.

https://www.amna.gr/pr-view/272326