Κοπή βασιλόπιτας του Πολιτικού μου Γραφείου – Εντυπωσιακά μεγάλη συμμετοχή πολιτών

Στο κατάμεστο Posidonio Music Hall στο Ελληνικό, με εντυπωσιακά μεγάλη συμμετοχή πολιτών, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος Βουλευτής του Νοτίου Τομέας της Β’ Αθηνών κ. Τάσος Γαϊτάνης, έκοψε την βασιλόπιτα του Πολιτικού του Γραφείου την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης ο κ. Γαϊτάνης απευθύνθηκε στους παρευρισκομένους κάνοντας ανασκόπηση του πλούσιου κυβερνητικού έργου των τελευταίων 3,5 ετών, στους τομείς της οικονομίας, της παιδείας, της εξωτερικής πολιτικής και της άμυνας, του μεταναστευτικού, του ψηφιακού μετασχηματισμού του κράτους, της υγείας και της κοινωνικής πολιτικής. Παράλληλα ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους οι πολιτικές της Νέα Δημοκρατία είναι προοδευτικές για τον τόπο και τελικά, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα του «όχι σε όλα», είναι βαθύτατο οπισθοδρομικό.

Ταυτόχρονα μίλησε για την περιοχή του, το Νότιο Τομέα και για τα μεγάλα έργα που γίνονται. Ειδικότερα μνημόνευσε την επένδυση του Ελληνικού, τη σχεδιαζόμενη επέκταση του Μετρό μέχρι την Καλλιθέα και τη Γλυφάδα, την ανάδειξη και προστασία του Υμηττού, αλλά και τη σημαντική χρηματοδότηση του κράτους προς τους Δήμους της περιοχής, για την κατασκευή σημαντικών έργων.

«Το διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών είναι Νέα Δημοκρατία και Κυριακός Μητσοτάκης ή ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξης Τσίπρας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Γαϊτάνης αναφέρθηκε στη μάχη που θα δώσει στις επερχόμενες εκλογές, ως υποψήφιος βουλευτής του Νοτίου Τομέα. «Ζητώ τη στήριξη σας, σε μια υποψηφιότητα που προέρχεται από τα σπλάχνα της παράταξης, με αξιοπρέπεια, με πραγματική διαδρομή στη ζωή και τον επαγγελματικό βίο και που μπορεί να εκφράσει τις αγωνίες και τις ανάγκες των πολιτών», κατέληξε λέγοντας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ.κ. Αντώνιος, ο υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας, ο Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης, οι Δήμαρχοι Ζωγράφου κ. Βασίλης Θώδας, Π. Φαλήρου κ. Γιάννης Φωστηρόπουλος, Δάφνης – Υμηττού κ. Αναστάσιος Μπινίσκος, Αλίμου κ. Ανδρέας Κονδύλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα κ. Γεώργιος Βλάχος, η περιφερειακή σύμβουλος κα. Δήμητρα Νάνου, ο πρόεδρος της Β3 ΔΕΕΠ κ. Μίλτος Μπαντής, ο Συντονιστής του Διαγραμματειακού Οργάνου της ΝΔ κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και ο Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ κ. Άκης Μπάφας.