"Κατηγορητήριο προσωπικών απόψεων και όχι αποδείξεων από τον κ. Τσίπρα"

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Τάσος Γαϊτάνης φιλοξενήθηκε σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και τους δημοσιογράφους Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος. 

Aπαντώντας σε ερωτήσεις για τις «υποτιθέμενες» αποκαλύψεις υποκλοπών με τη χρήση κακόβουλων λογισμικών, ο κ. Γαϊτάνης τόνισε πως ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να σταματήσει να χυδαιολογεί και να εργαλειοποιεί μια υπόθεση χωρίς στοιχεία και τεκμήρια για να πλήξει τον πρωθυπουργό. «Η κυβέρνηση, ούτε άμεσα, ούτε έμμεσα, δεν χρησιμοποιεί το λογισμικό Predator», υπογράμμισε. 

Από την άλλη σημείωσε πως όταν πριν λίγο καιρό δημοσιογράφος δήλωσε ότι επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθείται ο σημερινός πρωθυπουργός, η Νέα Δημοκρατία ζήτησε όποια στοιχεία υπάρχουν να δοθούν στον εισαγγελέα. «Αυτό λέμε και τώρα. Θα έπρεπε ο κ. Βαξεβάνης, να πάει στον εισαγγελέα, και να δώσει τα στοιχεία», υποστήριξε χαρακτηριστικά. Άλλωστε επισήμανε πως αρμόδια για να ερευνήσει όλα αυτά τα ζητήματα είναι η ελληνική δικαιοσύνη. 

Κλείνοντας την παρέμβασή του ο κ. Γαϊτάνης εξήγησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καλλιεργεί τοξικό κλίμα καθώς πηγαίνουμε προς τις εκλογές. “Δεν έχουν να κάνουν καμία πρόταση για την αντιμετώπιση των μεγάλων ζητημάτων του τόπου”, ενώ η κυβέρνηση παράγει αποδεδειγμένα έργο. Ενδεικτικά υπενθύμισε πως σήμερα η Ελλάδα αναπτύσσεται με το διπλάσιο ρυθμό ανάπτυξης από την υπόλοιπη Ευρώπη, έχει μειωθεί σημαντικά η ανεργία, οι άμεσες ξένες επενδύσεις σημειώνουν ιστορικό ρεκόρ και 30 Αμερικανικά πανεπιστήμια προσφέρουν δωρεάν προπτυχιακά μαθήματα σε Έλληνες φοιτητές.

https://www.amna.gr/pr-view/272283