"Η υπόθεση του Κολωνού γυρίζει μπούμερανγκ στο ΣΥΡΙΖΑ”

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, κ. Τάσος Γαϊτάνης, φιλοξενήθηκε στο ραδιόφωνο  του ΣΚΑΪ 100,3 και στο δημοσιογράφο Γιάννη Κολοκυθά, όπου αναφέρθηκε στις νέες εξελίξεις που προέκυψαν στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό. 

"Ελπίζω αυτές τις ημέρες τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έσπευσαν να πουν στην υπόθεση του Κολωνού ότι η Νέα Δημοκρατία συγκαλύπτει παιδεραστές και ενόχους, να μην έχουν πέσει σήμερα από τα σύννεφα με αυτό που συνέβη με το στέλεχος τους", τόνισε χαρακτηριστικά. 

Υπογράμμισε δε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, επειδή δεν μπορεί να αντιπαλέψει με πολιτικές θέσεις την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, προσπαθεί να βρει τέτοιου είδους μικροπολιτικά τερτίπια. Ενώ, πρόσθεσε, ότι η στρατηγική τους γυρίζει μπούμερανγκ στο ΣΥΡΙΖΑ.

Κατέληξε λέγοντας ότι θα πρέπει να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε αυτό το εξαιρετικά σοβαρό κοινωνικό ζήτημα. Η κοινωνία περιμένει από το πολιτικό σύστημα να έχει τη σοβαρότητα που πρέπει, ανέφερε. Γι' αυτό το λόγο, υποστήριξε, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει υιοθετήσει συγκεκριμένες πολιτικές όπως η αλλαγή της νομοθεσίας με την αυστηριοποίηση των ποινών, η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία και η δημιουργία κατάλληλων δομών υποστήριξης των συμπολιτών μας.