"Η προσπάθεια σπίλωσης πέφτει στο κενό"

Το «σκάνδαλο» των υποκλοπών δεν είναι παρά μια αποτυχημένη επανάληψη της υπόθεσης Novartis. Όλα ξεκίνησαν με δημοσιεύματα σε δόσεις για λίστες παρακολουθήσεων, με αναφορά σε «αξιόπιστες» ανώνυμες πηγές και με στόχο την ενοχοποίηση του ίδιου του Πρωθυπουργού.

Η κορύφωση του «σκανδάλου» είναι η μη κατάθεση στοιχείων στον Εισαγγελέα από τον κ. Βαξεβάνη και οι δηλώσεις των κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ της κυρίας Θεανώ Φωτίου και του κύριου Γιάννη Ματζουράνη.

Οι μάσκες έπεσαν 

Σε μια δήλωσή του, ο δικηγόρος του κ. Βαξεβάνη και υπεύθυνος του τομέα Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ματζουράνης διατυπώνει την άποψη ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για τις υποκλοπές, ενώ η βουλευτής και πρώην υπουργός Θεανώ Φωτίου αποκάλυψε στη Βουλή πως πίσω από την ιστορία των υποκλοπών βρίσκονται κέντρα που έχουν δυσαρεστηθεί από την κατανομή του ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης!

Πολιτική στόχευση 

Ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει στο ψέμα και το λαϊκισμό για να αντιπαλέψει τη Νέα Δημοκρατία. Η προσπάθεια σπίλωσης όμως πέφτει στο κενό και μάλιστα από τα δικά τους στελέχη. Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να βρει επιχειρήματα και να αναπτύξει προγραμματικό πολιτικό λόγο για να πολεμήσει την Νέα Δημοκρατία. Βλέπει ότι η διαφορά στις δημοσκοπήσεις είναι τεράστια και ενόψει των εκλογών υιοθετεί αβάσιμες συκοφαντίες. Δεν διστάζει σε τίποτα προκειμένου να διασώσει την πολιτική του θέση! 

Η Ελλάδα έχει ανάγκη τη σταθερότητα και την πρόοδο

Μπροστά σε αυτή τη χυδαιότητα, η κυβέρνηση επιλέγει το σωστό δρόμο! Καταγγέλλει τις συκοφαντίες και ζητά να κριθεί από τους πολίτες για το σημαντικό έργο που έγινε όλα αυτά τα χρόνια. Μπροστά στο δύσκολο οικονομικό και γεωπολιτικό διεθνές περιβάλλον, η Ελλάδα έχει ανάγκη από τη σταθερότητα και την πρόοδο που εκφράζει η Νέα Δημοκρατία και η ετυμηγορία των πολιτών θα είναι αμείλικτη για την οπισθοδρόμηση που αντιπροσωπεύει ο κ. Τσίπρας.