"Η ΝΔ διασφαλίζει τα κεκτημένα και εγγυάται τη σταθερότητα της χώρας"

Μια από τις επιτυχίες  του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι πως κατάφερε να κάνει τους Έλληνες να υιοθετήσουν περισσότερο ορθολογιστικά κριτήρια στην επιλογή ψήφου. Το γεγονός πως η Νέα Δημοκρατία πολιτεύτηκε με ένα αυστηρά κοστολογημένο και πλήρως εφαρμόσιμο πρόγραμμα αλλά και το ότι αποφεύγουμε να υποσχόμαστε πράγματα που δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε, γίνονται αποδεκτά από τους Έλληνες και φέρνουν σε δύσκολη θέση ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.

Τα δύο κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν μάθει διαφορετικά. Ο ΣΥΡΙΖΑ μονίμως υπόσχεται χωρίς να κοστολογεί και το πάθημα του 2015 με τα ψέματα του κ. Τσίπρα έχει γίνει μάθημα σε όλους, πλην των παροικούντων της Κουμουνδούρου! Το ΠΑΣΟΚ, ως δεύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης, πίστευε πως θα περνούσαν απαρατήρητα τα όσα, ανεδαφικά, υπόσχεται.

Όταν όμως ξεκίνησε η συζήτηση περί προγραμματικών θέσεων αναδείχθηκε η αλήθεια. Το πρόγραμμα της ΝΔ έχει συμπεριληφθεί στο Πρόγραμμα Σταθερότητας και ως εκ τούτου είναι απόλυτα κοστολογημένο από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ όχι μόνο δεν έχουν κοστολογήσει το δικό τους, αλλά και στο ερώτημα πού θα βρεθούν τα χρήματα για να το υλοποιήσουν, το μόνο που εξαγγέλλουν είναι νέους φόρους που θα προκαλέσουν ύφεση και ανεργία!

Αν ένα πράγμα επιζητούν οι Έλληνες αυτό είναι σταθερότητα. Η διατήρηση των κεκτημένων και η προσπάθεια για τη δημιουργία νέου πλούτου είναι το ζητούμενο. Μπορεί στα λόγια όλοι να έχουν τον ίδιο στόχο, αλλά μόνο η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη μπορεί να τον υπηρετήσει. Για αυτό  οι εκλογές της 25ης Ιουνίου είναι κομβικής σημασίας για να αποκτήσει η Ελλάδα μια κυβέρνηση με σαφή προσανατολισμό και υπευθυνότητα.

Η χώρα έχει πληρώσει ακριβά τα προηγούμενα χρόνια την ανευθυνότητα και το λαϊκισμό. Τώρα που έχουμε μπει σε μια συγκεκριμένη ρότα δεν πρέπει  να χάσουμε τον προσανατολισμό μας. Η Ελλάδα μπορεί να γίνει καλύτερη, μπορεί όμως να μπλέξει σε περιπέτειες. Η ψήφος στην ΝΔ εξασφαλίζει το πρώτο. Η απόφαση είναι αποκλειστικά και μόνο στα χέρια των πολιτών!

https://www.capital.gr/me-apopsi/3720631/i-nd-diasfalizei-ta-kektimena-kai-egguatai-ti-statherotita-tis-xoras/