Η Ελλάδα αλλάζει σελίδα

Η συντριπτική ήττα που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές έχει τα χαρακτηριστικά ήττας εθνικών εκλογών. Οι Έλληνες με τη ψήφο τους αποδοκίμασαν την πολιτική του Αλέξη Τσίπρα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τους πολίτες μία ξεκάθαρη νίκη και οι πολίτες του την έδωσαν. Ο κ. Τσίπρας ζήτησε σε αυτές τις εκλογές ψήφο εμπιστοσύνης και οι πολίτες καταδίκασαν τον ίδιο και γύρισαν την πλάτη τους στον λαϊκισμό και στο πελατειακό κράτος. 

Έτσι, αποδείχθηκε μονόδρομος η προκήρυξη των εθνικών εκλογών καθώς ο κ.  Τσίπρας πολιτικά αδύναμος δεν θα μπορούσε να κυβερνήσει τη χώρα τους επόμενους μήνες. Τώρα οι πολίτες είναι αυτοί που θα λάβουν τις αποφάσεις. Όλα όμως δείχνουν ότι η ΝΔ βρίσκεται πλέον προς μια μεγάλη νίκη στις εθνικές εκλογές. Ο ελληνικός λαός μίλησε και έδωσε μια ξεκάθαρη απάντηση στον λαϊκισμό και την οπισθοδρόμηση του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε να πείσει τους πολίτες να τον εμπιστευτούν. Ζήτησε καθαρή νίκη και οι Έλληνες έδωσαν αυτή τη νίκη. Οι πολίτες εμπιστεύθηκαν την αλήθεια και το πρόγραμμά του που στηρίζεται στην προσέλκυση νέων επενδύσεων, στη δημιουργία νέων και καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας, στη μείωση της υπερφορολόγησης και σε ένα αποτελεσματικότερο κοινωνικό κράτος.

Σε περίπου έναν μήνα οι Έλληνες θα βρεθούμε ξανά στις κάλπες. Οι εθνικές εκλογές θα είναι μια ευκαιρία να κάνουμε το μεγάλο βήμα για να αλλάξουμε την πατρίδα μας. Να μιλήσουμε για το μέλλον. Για την οικονομία, την ασφάλεια, την παιδεία, το δημογραφικό, το κοινωνικό κράτος, τους θεσμούς αλλά και την ηθική στην πολιτική που τόσο καταρρακώθηκε αυτά τα 4 τελευταία χρόνια. Θα είναι όμως μια μεγάλη ευκαιρία να μιλήσουμε και για την περιφέρειά μας, το Νότιο Τομέα με τις τόσο μεγάλες προοπτικές που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ανάπτυξη και εισόδημα για όλους. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει το σχέδιο, το όραμα αλλά και την ομάδα να υλοποιήσει αυτό το σχέδιο. Οι πολίτες το ξέρουν και για αυτό θα τον εμπιστευτούν. Η Ελλάδα αλλάζει σελίδα.