Δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Τάσου Γαϊτάνη για τη συμπλήρωση τριών ετών από την εκλογική νίκη του 2019

Τρία χρόνια μετά την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας και όσα έγιναν από τότε δικαιολογούν πλήρως την ψήφο του ελληνικού λαού.

Δεν είναι μόνο το ότι η διακυβέρνηση του κ. Τσίπρα κατέστησε τη χώρα αδύναμη και αναξιόπιστη, είναι και όσα επίσης συνέβησαν. Κυρίως αυτά και οι δυσκολίες που προκαλούν, δείχνουν το μέγεθος της ετοιμότητας του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Η Ελλάδα σήμερα είναι μια χώρα ισχυρή, εντός και εκτός συνόρων. Είναι μια χώρα που μπορεί να πρωταγωνιστεί σε διεθνές επίπεδο και να δημιουργεί καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για όλους τους πολίτες της, ακόμα και σε περιβάλλον διεθνούς αστάθειας.

Γιορτάζουμε τη σημερινή επέτειο με μετριοπάθεια. Έχουμε πολλά να κάνουμε, με σχέδιο και υπευθυνότητα λέγοντας την αλήθεια, μακριά από την τοξικότητα και το διχασμό της Αριστεράς. Η Νέα Δημοκρατία είναι η υπεύθυνη πολιτική δύναμη που μπορεί να δημιουργεί ευημερία και πρόοδο για όλους.

https://tomanifesto.gr/t-gaitanis-giortazoyme-me-metriopatheia/