Βύρωνας! Η πρώτη μας συνάντηση!

Παρουσία πλήθους φίλων του, ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νότιο Τομέα Αθηνών κ. Τάσος Γαϊτάνης πραγματοποίησε την πρώτη του προεκλογική συγκέντρωση στο Βύρωνα.

Ο κ. Γαϊτάνης απευθυνόμενος στους παρευρισκομένους αρχικά έκανε ανασκόπηση του σημαντικού και μετρήσιμου, από πλευράς αποτελεσμάτων, κυβερνητικού έργου των τελευταίων τεσσάρων ετών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς της οικονομίας, της εξωτερικής πολιτικής, της παιδείας, της άμυνας, του μεταναστευτικού, της υγείας και της κοινωνικής πολιτικής. Από την άλλη αναφέρθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ, στην τοξική και αδιέξοδη αντιπολιτευτική τακτική που εφαρμόζει και που οδηγεί στο διχασμό της κοινωνίας.

Παράλληλα ο κ. Γαϊτάνης ανέλυσε το διακύβευμα των προσεχών εκλογών, καθώς όπως υπογράμμισε αυτές είναι που θα καθορίσουν τελικά ποιος θα κυβερνήσει τον τόπο την επόμενη τετραετία. Σημείωσε δε ότι όσο πιο ισχυρό είναι το μήνυμά της πρώτης κάλπης, τόσο πιο εύκολα θα είναι η επίτευξη της αυτοδυναμίας στη δεύτερη εκλογή, καλώντας όλους τους παρευρισκομένους να συστρατευτούν στον κοινό αγώνα για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

Κλείνοντας την παρέμβασή του ο κ. Γαϊτάνης μίλησε και για τη δική του υποψηφιότητα ως βουλευτή στο Νότιο Τομέα. Αναφέρθηκε στην πορεία του ως Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, μίλησε για την 20ετή επαγγελματική του πορεία αλλά και τη 13χρονη εμπειρία του στο Δήμο Καλλιθέας και δήλωσε ότι έχει την ικανότητα, τη γνώση της καθημερινότητας αλλά και το όραμα για να εκπροσωπήσει την περιοχή του, ενισχύοντας παράλληλα και την πολιτική παρουσία της Νέας Δημοκρατίας.

 

«Πιστεύω σε μια πολιτική με αξίες και θεωρώ ότι όλοι εσείς θα αξιολογήσετε θετικά την μέχρι τώρα πορεία και στάση μου και θα με ψηφίσετε για να σας εκπροσωπήσω επάξια στην επόμενη Βουλή», κατέληξε λέγοντας.