"Αντί το ΠΑΣΟΚ να απολογείται, γίνεται ακόλουθος του ΣΥΡΙΖΑ στο θράσος"

«Ο κ. Ανδρουλάκης για ένα ζήτημα με νομικές, πολιτικές και ηθικές προεκτάσεις που αφορά την παράταξή του και τον ίδιο, αντί να τοποθετηθεί για την ουσία, επέλεξε να κάνει μία αναίτια επίθεση εναντίον της Νέας Δημοκρατίας και του Κ. Μητσοτάκη», υπογράμμισε ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κ. Τάσος Γαϊτάνης, για το ζήτημα που έχει προκύψει με την κυρία Καϊλή, στη δημοσιογράφο Φαίη Μαυραγάνη στην τηλεόραση του ΑΝΤ1. Ο κ. Γαϊτάνης υποστήριξε ότι η υπόθεση με τη κυρίας Καϊλή έχει σοκάρει όλη την ελληνική κοινωνία, τονίζοντας ότι θα πρέπει να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις απο τις Βελγικές Αρχές.

Αναφερόμενος στη στάση του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ τόνισε οτι ο κ. Ανδρουλάκης προσπάθησε να χρεώσει στη Νέα Δημοκρατία την κυρία Καϊλή, ενώ υπόλογος είναι ίδιος και το κόμμα του. Εξήγησε δε πως αυτό φανερώνει ότι ο κ. Ανδρουλάκης, ενώ  ευαγγελίζεται το νέο, ταυτίζεται πλήρως με το παλιό ΠΑΣΟΚ και τις πρακτικές του. "Προοδευτικό δεν είναι να επιτίθεσαι στον πολιτικό σου αντίπαλο για ένα ζήτημα που αφορά αποκλειστικά εσένα. Τελικά από αυτή την υπόθεση βλέπουμε ένα πράγμα. Ταύτιση ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ, ταύτιση κ. Τσίπρα – κ. Ανδρουλάκη", συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας σε ερωτήσεις για το ζήτημα των παρακολουθήσεων πολιτικών προσώπων, ο κ. Γαϊτάνης υπογράμμισε οτι ο Πρωθυπουργός, όπως έχει δηλώσει, δεν εμπλέκεται σε καμία τέτοια υπόθεση, ούτε παρακολουθούσε κανέναν. Κλείνοντας την παρέμβασή του σημείωσε οτι η στάση του ΣΥΡΙΖΑ όλο το προηγούμενο διάστημα δείχνει οτι θέλει να απαξιώσει τη λειτουργία της ΕΥΠ και αυτό είναι εξαιρετικά επιβλαβές και επικίνδυνο για τη χώρα.